Звіт рою "Козачата"

2021-04-15

/Files/images/ЕМБЛЕМА_КОЗАЧА_ДИТЯЧЕ_-ОБЄДНАННЯ_ПОЧАТКОВА_ШКОЛА.png
Вже декілька років поспіль впроваджується в шкільному житті Переселенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). Вона стала невід’ємною складовою національно-патріотичного виховання учнівської молоді. Виховна система гри «Сокіл» («Джура») у Переселенській ЗОШ включає в себе систематичну насичену роботу у різних напрямках: національно та військово патріотичне, екологічне, естетично-трудове, спортивне виховання. Виховна робота проводиться протягом усього навчального року й дає можливість залучити до спільної дії учнів усіх вікових категорій.
У 2020-2021 навчальному році незважаючи на пандемію до гри приєдналася і молодша ланка школи рій «КОЗАЧАТА» . Учні 4 , 3, 2 класів протягом року брали активну участь у житті школи, творчих конкурсах, спортивних змаганнях, екологічних акціях, долучалися до благодійних ярмарок, брали учась у проведенні челенджу.
Добрі справи, здійснені учнями, прилучають їх до благодійності, демонструють їхній патріотизм, милосердя, уміння розуміти проблеми оточуючих та бажання безкорисливо допомагати своїм друзям, знайомим, співвітчизникам заради миру і спокою в Україні, заради єдності Батьківщини.
Переглянути звіт про роботу рою «КОЗАЧАТА» можна перейшовши за посиланням :

ЗВІТ РОЮ "КОЗАЧАТА"

ПРЕЗЕНТАЦІЯ РОЮ "КОЗАЧАТА"

Кiлькiсть переглядiв: 87

Коментарi