Урок безпеки на тему: «Пожежна безпека під час воєнного стану. Загоряння будівель внаслідок падіння уламків ворожих ракет».

2024-01-29

Сьогодні відбулася чергова зустріч із головним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Обухівського РУ ГУ ДСНС України, майором служби цивільного захисту Сергієм Онищенком та інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Обухівського РУП ГУНП в Київській області, капітаном поліції Олександром Загороднім.
Фахівець ДСНС провів урок безпеки на тему: «Пожежна безпека під час воєнного стану. Загоряння будівель внаслідок падіння уламків ворожих ракет». Він цікаво та доступно розкрив учням основні питання пожежної безпеки: причини й наслідки загоряння, правила поведінки у задимленому приміщенні та евакуація з нього. У своїй бесіді зі здобувачами освіти він підкреслив, що причиною пожеж може бути навмисний підпал. Повідомив, що існують юридичні закони, за якими передбачається не тільки адміністративна, але й кримінальна відповідальність за навмисно скоєний вчинок.
Фахівці нагадали підліткам про те, як поводитися, коли вони знайшли підозрілий предмет та розповіли про мінну безпеку, переглянувши разом із дітьми інформаційне відео. Разом з учнями обговорили алгоритм дій у випадку знаходження такої знахідки, а також алгоритм дій при пожежі. Так, як зараз зимовий період вони розповіли дітям про правила поводження на кризі та наголосили на тому, щоб ні в якому разі не відвідували такі місця без дорослих.
/Files/images/урок.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 5

Коментарi