День збройних сил України

2023-12-06

День Збройних Сил України вже давно перетворився з професійного свята – у справді всенародне.. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини та дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Саме вони зараз стоять на передовій нашого світлого майбутнього без війни.
Наша гімназія також вшанувала День Збройних сил України. Для учнів 5-9 класів було проведено тематичний захід, на якому діти дізналися про історію свята, про те, які роди військ є в українській армії. Також розгадували ребуси, кросворди, виконували філворд та з’єднували між собою частини прислів’я. Виконували вправи «Які наші воїни» та «Дякую ЗСУ». Класні керівники на уроках провели бесіди з учнями. На уроках української мови школярі писали листи-подяки для наших захисників.
Учні початкової школи виготовляли вітальні листівки з найтеплішими вітаннями та щирими побажаннями.
Вся шкільна громада вітає доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Україна пишається своїм військом.
Непоборні ті збройні сили, які єдині зі своїм народом
Непереможна та армія, що боронить рідну землю.
Нездоланне те військо, яке б’ється за світло проти темряви що боронить рідну землю.
Слава Збройним Силам України!
Слава ЗСУ!
Героям Слава!
Більше фото можна переглянути на сторінці Facebook
/Files/images/17858380_6.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 11

Коментарi