День Миру

2023-09-21

Традиційно 21 вересня в Україні та й в у сьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба з ворогом на території України. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.
Мир – це не означає виграти чи програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.
З нагоди Дня миру у нашій школі пройшли тематичні заходи. Серед учнів гімназії було проведено конкурс малюнку на асфальті. Щирі посмішки на дитячих обличчях говорили про те, що вони задоволені своєю участю в такій серйозній громадській справі. Для учнів початкових класів було проведено урок на тему «Діти України хочуть Миру!», на якому діти дізналися про те, як відзначають цей день та навчилися виготовляти голуба із паперу. Майстер-клас з виготовлення голуба показала вчитель 1 класу. Також діти мали змогу намалювати та розфарбувати малюнки до Дня Миру.
Більше фото можна переглянути на сторінці FACEBOOK
/Files/images/DSC_0049.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 33

Коментарi