Всенародний День батька

2023-09-18

/Files/images/1592499180_19.jpg
Сьогодні у нашій гімназії відзначали День батька. На честь цього свята наші діти взяли активну участь у створенні фоточеленджу «Мій тато найкращий у світі», також лідерами учнівського самоврядування було проведено майстер-клас «Подарунок татові – своїми руками».
День батька – це свято на честь всіх татусів. Цього року воно особливо щемливе для України, адже багато татусів захищають своїх дітей і нашу країну від російського ворога зі зброєю в руках, щохвилини ризикуючи власним життям.
Процес виготовлення листівки був досить захопливий і простий для дітей. Учні початкової ланки майстрували вітальні листівки, кожен оздобив на свій смак та написав побажання своєму татусеві. Учні 4 класу підготували своїм татусям подарункові сертифікати, а учні 3 класу написали невеличку розповідь про своїх татусів у вигляді малюнку. Всі діти працювали плідно та охоче. Усі отримали багато позитивних емоцій.
Всенародний День батька - це незвичайне свято. Воно зіткане з добра і щирості, ніжності та зворушливості.
Батько, тато, татусь, татусенько… Він вимогливий і суворий, мудрий і сміливий, сильний і міцний. А найголовніше, що в кожної дитини він НАЙКРАЩИЙ!
Більше фото можна переглянути на сторінці Facebook
Переглянути відео фоточеленджу можна за посиланням
/Files/images/DSC_0895.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 37

Коментарi