День Святого Миколая

2022-12-20

/Files/images/8696.gif
Майже цілий рік усі ми – і дорослі, і малі – з нетерпінням чекаємо на зимові свята. День Святого Миколая, Новий Рік, Різдво й інші святкові дні несуть із собою веселощі й радощі, ігри, танці та пісні.
Святий Миколай – покровитель дітей. Свято святого Миколая в Україні є особливо бажаним. Напередодні цього дня діти згадують усі добрі та погані вчинки, пишуть листи до нього, в яких вказують що доброго вони зробили протягом року та просять подарунки.
Уночі з 18-го на 19-те грудня Миколай приходить до кожної оселі й залишає подарунки слухняним дітям під подушкою або в чоботі біля порогу. Часто діти ці подарунки шукають під подушкою.
День Святого Миколая – це свято, у яке здійснюються найзаповітніші мрії, свято, яке завжди розмальовує наші обличчя щирими посмішками, а наші душі – теплим та незгасаючим вогнем любові до ближнього.
19 грудня у нашій школі відбулося свято Святого Миколая, але це було не просте свято, а з показом вистави лялькового театру. Учні старших класів показали казку «У лісі» для своїх менших друзів. А учні 1-5 класів підготували привітання для Святого Миколая. Діти розповідали вірші та співали пісні. Наприкінці свята усі покликали «справжнього» Святого Миколая, який привітав всіх чемних та слухняних діток та вручив їм солодкі подарунки. Всі були щасливі та задоволені.
Більше фото на сторінці Facebook
Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi