• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Друга річниця повномасштабного російського вторгнення в Україну

Друга річниця повномасштабного російського вторгнення в Україну

2024-02-24

24 лютого – друга річниця повномасштабного російського вторгнення в Україну. Уже 2 роки наші Збройні сили продовжують тримати оборону й захищати державу від ворога.
Вже 730 днів сусід пускає ракети на житлові будинки, лікарні, школи, садочки, забираючи життя наших дітей, жінок, чоловіків, літніх людей. Російські пропагандисти називають це денацифікацією українського народу. Але світова спільнота знає і говорить відкрито: це геноцид українців.
З нагоди цієї дати у нашій гімназії проведено тематичну лінійку "Війна, що нас змінила", під час якої учні пригадали події цих років, переглянули презентацію, Війна, що змінила кожного ", яку підготувала президент школи Чухліб Дарина, а юні берегині рою «Нащадки козаків» разом із педагогом – організатором проспівали пісню «Разом і до кінця». Вшанували пам'ять за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України хвилиною мовчання.
Попри плани росіян, незалежна, сильна Україна з глибокими шрамами стоїть. Чоловіки та жінки захищають свою країну, віддають свої життя за майбутнє. Ми втрачаємо найкращих друзів, рідних, близьких, залишаємось без своїх домівок, але продовжуємо вірити, що жорстока війна закінчиться, росія програє, а Україна розпочне нове життя.
Дякуємо нашим захисникам за кожен новий день; що можемо навчатися й працювати, кожен на своєму місці робити все можливе для перемоги. Низький уклін військовим, які відбивають атаки росіян і йдуть звільняти наші землі, велика вдячність волонтерам, що весь свій час витрачають на підтримку ЗСУ.
Вічна пам’ять тим воїнам, які віддали своє життя, захищаючи незалежність України. Пам’ятаємо всіх Героїв! Але віримо, що незабаром у нашій державі запанує мир і буде така очікувана Перемога! Слава Україні! Героям Слава!
Більше фото можна переглянути на сторінці Facebook

/Files/images/DSC_0115.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi