Міжнародний день чаю

2022-12-15

/Files/images/59ab46b-xg7y.gif
Щороку 15 грудня у світі відзначають свято одного з найдавніших і найкорисніших напоїв на Землі – Міжнародний день чаю.
Метою цього заходу є залучення уваги урядів та громадян до проблем продажу чаю, взаємозв’язку між продажами чаю і положенням працівників і споживачів, і, звичайно ж, популяризація цього напою.
Чай – це напій, без якого неможливо уявити жодного дня: його п’ють на сніданок, обід, вечерю, на перервах між прийомами їжі, за світськими бесідами та під час романтичної вечері.
Саме цього дня класними керівниками нашої шкільної родини, були проведені виховні години у теплій, можна сказати, домашній атмосфері за чашками духмяного чаю. Діти познайомилися із цікавинками про цей напій, смакували його із різними смаколиками, обговорювали підготовку до новорічних свят, обдумували ідеї виставки ялинок з підручних засобів та створення святкової атмосфери у стінах школи.
Багато цікавої інформації дізналися учні початкових класів про цей духмяний напій. Наприклад учні 1 класу ознайомилися з історією відкриття чаю, значенням його для різних країн світу і, дізналися про чайні звичаї Японії, Китаю, Англії. А ще діти познайомилися з різними видами чаю та правилами його заварювання, смакували смачні напої приготовлені мамою своєї однокласниці.
Виховні години закінчилися «Чайною церемонією». Учні із задоволенням смакували різні види чаю та скуштували різноманітні смаколики.
Публікація на сторінці Facebook
Кiлькiсть переглядiв: 118

Коментарi