• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави.

Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави.

2021-11-28

Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.

27листопада біля пам’ятника жертвам Голодомору відбулася лінійка -реквієм до Дня пам’яті жертв голодоморів.

На якій були присутні : староста села Переселення Шевченко Сніжана Анатоліївна, керівник закладу освіти Балацька Зінаїда Петрівна, учні та вчителі школи. Діти поклали квіти до пам’ятника.

/Files/images/голод.jpg

Зі словом до учасників зібрання звернулася учитель історії Яцкевич Катерина Іванівна , нагадала всім про лихі події тих часів , а також закликала усіх присутніх , бути не байдужим до цієї трагічної дати в історії України та пам’ятати про ті страшні випробовування, які випали на долю нашого народу.

Присутні вшанували закатованих голодом жертв геноциду українського народу хвилиною мовчання.

Багато глибоких та змістовних слів було сказано ведучими лінійки , але основною метою був заклик довічно пам’ятати про жертв голодоморів в Україні.

/Files/images/голод1.jpg

Протягом дня у закладі освіти з метою вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні, проведено наступні заходи: Виховна година «Роковинам Голодомору 1932-1933 років присвячується», Історична година «Допоки пам'ять в серці не згасає…», акція «Запали свічку пам’яті», а класними керівниками на виховних годинах проведено з учнями тематичні бесіди. Оформлена виставка робіт учнів школи.

/Files/images/голод2.jpg

/Files/images/голод3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi