Звіт про роботу рою "КОЗАЧАТА"

2020-04-20

/Files/images/unnamed.jpg
Вже декілька років поспіль впроваджується в шкільному житті Переселенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»). Вона стала невід’ємною складовою національно-патріотичного виховання учнівської молоді. Виховна система гри «Сокіл» («Джура») у Переселенській ЗОШ включає в себе систематичну насичену роботу у різних напрямках: національно та військово патріотичне, екологічне, естетично-трудове, спортивне виховання. Виховна робота проводиться протягом усього навчального року й дає можливість залучити до спільної дії учнів усіх вікових категорій.
У 2019-2020 навчальному році до гри приєдналася і молодша ланка школи , був створений рій «КОЗАЧАТА» . Учні 5 та 3 класів протягом року брали активну участь у житті школи, творчих конкурсах, спортивних змаганнях, екологічних акціях, долучалися до благодійних ярмарок.
Добрі справи, здійснені учнями, прилучають їх до благодійності, демонструють їхній патріотизм, милосердя, уміння розуміти проблеми оточуючих та бажання безкорисливо допомагати своїм друзям, знайомим, співвітчизникам заради миру і спокою в Україні, заради єдності Батьківщини.
Переглянути звіт про роботу рою «КОЗАЧАТА» можна перейшовши за посиланням :

Звіт про роботу рою «КОЗАЧАТА».

/Files/images/ЕМБЛЕМА_КОЗАЧА_ДИТЯЧЕ_-ОБЄДНАННЯ_ПОЧАТКОВА_ШКОЛА.png

Кiлькiсть переглядiв: 455

Коментарi