Ярмарка у школі

2018-11-16

15 листопада у фойє школи, де хоч і трохи тісно, але місце знайшлося усім, відбувся осінній ярмарок. Участь взяли усі класні колективи, які презентували свої власні солодкі вироби.
На свято завітало багато людей – вчителі, батьки, школярі-продавці та школярі-купці, а також просто гості, які зазирнули на смачненьке. Загалом ярмарок тривав весело, яскраво, неймовірно дружно та надзвичайно смачно.
Кількість та різноманіття смаколиків задовольнило би будь-якого гурмана – торти, пироги, тістечка, печиво, пряники найрізноманітніших видів та форм, рогалики, млинці, вафлі, желе – чого тільки не було!
Що цікаво, були в асортименті не тільки солодкі страви.Загалом усі діти підійшли до завдання досить творчо та відповідально.
Домашню випічку охоче розкуповували як маленькі школярики, так і працівники закладу. Діти куштували смачну випічку та із задоволенням розглядали вироби один одного, ділилися враженнями і рецептами, а вчителі втішилися гарним настроєм своїх учнів.
Кошти, які вдалося зібрати, підуть на реалізацію шкільних проектів.
Організатори, адміністрація школи, педагогічний та учнівський колективи закладу вдячні за допомогу у проведенні ярмарку батькам, дідусям і бабусям школярів.


Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi