КВК "Обери майбутнє"

2018-11-04

З метою формування особистості молодої людини, її соціальної зрілості, мотивації праці, а також інформування молоді про стан та тенденції розвитку ринку праці, популяризації актуальних професій і спеціальностей 02 листопада 2018 року відбувся районний змагально-мотиваційний захід КВК «Обери майбутнє» для старшокласників району.

В ньому взяли участь 9 команд навчальних закладів першого-третього ступенів. Захід організовували працівники відділу освіти, центру дитячої та юнацької творчості, міського центру культури та дозвілля, районного центру зайнятості.

Усі команди представили професії, актуальні на ринку праці та гостро жартували з приводу найпоширенішої проблеми молоді – обрання професії модної, яка не принесе задоволення та не приведе до особистого успіху. Найпопулярнішими серед старшокласників були професії лікаря, поліцейського, учителя та зварювальника. Гумор, драйвова музика, артистизм усіх учасників створили атмосферу свята та показали небайдужість молоді до свого майбутнього вибору. Команди гаряче підтримували вболівальники в залі – діти, учителі, батьки.

Журі визначили переможцями команду Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 «Ексклюзив». Друге місце посіла команда Кагарлицького НВК “The best”, третє місце розділили команди Кагарлицької ЗОШ І-ІІІ ст.№2 «Оба-на» та Переселенської ЗОШ І-ІІІ ст. “220 V”.
Переселенська ЗОШ І-ІІІ ст. рекламували професію моделей, діти виступили яскраво та показали високу сценічну майстерність.
Залишається лише побажати, щоб усі діти обрали майбутні професії, які приведуть їх до успіху.


Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi