Свято Нового року

2022-12-30

/Files/images/110444936.gif
Новий рік – одне з найпопулярніших календарних свят. Цей день протягом століть щорічно відзначають, знають, люблять і чекають не лише діти, а й дорослі. Новий рік – це нові надії та сподівання, задуми та бажання, віра та надія на краще майбутнє.
Наразі українські захисники боронять нашу землю від ворога, щоб ми з вами жили у мирі та злагоді, щоб наші діти ніколи не знали слова «війна». Тому, що діти – це наше майбутнє, наша надія та опора. І от напередодні Нового року у нашому ліцеї старші учні разом із педагогом – організатором створили для дітей святкову новорічну атмосферу і провели святкування Нового року. Діти з радістю брали участь у різноманітних конкурсах, грали в ігри та водили Новорічні хороводи. Відповідали на запитання вікторини, за правильні відповіді вони отримували солодощі від символу 2023 року, Зайчика.
А щоб свято для дітей було дійсно солодким, керівник ПСП «Переселенське – К» Верголяс Віктор Володимирович придбав для учнів нашого ліцею новорічні подарунки.
Висловлюємо щиру вдячність нашому благодійнику, Віктору Володимировичу, за турботу про наших учнів та допомогу нашому ліцею. Приємно знати, що такі люди є поруч. Бажаємо процвітання, добра, благополуччя, гармонії та щастя!
Бажаємо перебувати в оточенні тільки позитивних і доброзичливих людей, переживати якомога більше приємних емоцій, радіти кожному прожитому дню, дарувати радість і посмішки оточуючим.
Публікація на сторінці Facebook
Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi