Відкритий урок з музичного мистецтва

2018-02-28

28 лютого 2018 р. у Переселенській ЗОШ І-ІІІ ступенів за ініціативою вчителя музичного мистецтва Губенко Оксани Володимирівни та учнів 6-го класу було проведено відкритий урок музичного мистецтва на тему «Скерцо. Жарт».

Мета уроку: розширити уявлення учнів про втілення у музиці жартівливих, життєрадісних образів. Визначити, в чому полягає відповідність музичної форми, за­собів виразності твору його задумові та життєвому змісту.

/Files/images/DSC_0350.JPG

Вчитель розповіла учням про життя та творчість Йоганна Себастьяна Баха — композитора XVIII століття, хормейстера, органіста і скрипаля, одного із основоположників не лише німецької, а й світової музичної класики.

/Files/images/DSC_0349.JPG

/Files/images/DSC_0343.JPG

/Files/images/DSC_0344.JPG

/Files/images/DSC_0345.JPG

На уроці вчитель використовувала сучасну мультимедійну техніку, презентацію, які ілюстрували творчість кломпозитора та його музичні твори. Діти також розповіли про значення термінів «сюїта» та «скерцо», а також слухали твори композитора, мали змогу прослухати Скерцо з Сюїти №2 Й.С.Баха в різних інтерпретаціях та переглянути відеоролики «Скерцо» у виконанні різних виконавців, працювали із заповненням кросворду, ознайомились із текстом та музикою нової пісні «Мамині руки».

/Files/images/DSC_0351.JPG

/Files/images/DSC_0356.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi