Безпека дитини

2016-03-31

/Files/images/_tE72XE5aaA.jpg

Від початку року на пожежах в Україні загинуло 6 дітей

Щороку в Україні виникає тисячі пожеж, на яких гинуть сотні людей, у тому числі дітей. Так, від початку 2016 року на пожежах загинуло вже 6 дітей. Впродовж минулого року в Україні внаслідок пожеж загинуло 66 дітей.

Зазвичай більшість трагічних випадків виникає саме тоді, коли діти залишаються вдома самі, без нагляду дорослих, наприклад під час канікул.

Наразі більшість школярів перебувають на вимушених канікулах у зв’язку з карантином і здебільшого залишаються вдома самі. Саме тому, рятувальники ДСНС України звертаються до батьків з проханням дбати про безпеку своїх дітей.

Тримайте запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях, розповідайте їм про небезпеку, яку приховує у собі вогонь! Виховуйте у них навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, тощо. Знайдіть декілька хвилин на розмову з дітьми про елементарні правила безпеки під час перебування вдома. Обов’язково розкажіть дітям, що у разі виникнення пожежі необхідно терміново сповістити про це дорослих та Службу порятунку за номером “101”.

Пам`ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

Провідний фахівець Кагарлицького РС ДСНС

Олександр Раснюк

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi