Відкриття меморіальної дошки

2023-02-02

/Files/images/DSC_9282.JPG
Сьогодні, 02 лютого, у нашому ліцеї відбулося урочисте відкриття Меморіальної дошки випускнику Переселенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Литвину Сергію Олександровичу. Саме цього дня – 2 лютого – Сергієві мало б виповнитися 40 років, але 2 липня 2022 року воїн героїчно загинув у бою за Батьківщину під час ворожого обстрілу поблизу села Єгорівка на Донеччині, захищаючи рідну землю від загарбників.
На подвір'ї ліцею зібралися рідні, односельці, вчителі, учні, працівники закладу, товариші по службі Сергія Литвина, представники влади, журналісти. Всі вони прийшли вшанувати світлу пам’ять Героя.
На урочистому мітингу виступили директор КЗ КМР «Переселенський ліцей» Зінаїда Балацька, староста села Сніжана Шевченко, заступник Кагарлицького міського голови Валентина Циганок та представник роти охорони, побратим Сергія Литвина Віктор Онищук.
Почесне право відкрити Меморіальну дошку було надано матері героя Литвин Тетяні Василівні та дружині Литвин Катерині.
Присутні, схиливши голови у хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Сергія Литвина та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.
Відбулося покладання квітів до фотографії Сергія під меморіальною дошкою. Меморіальну дошку виготовлено завдяки ініціативі та зусиллям приватного підприємця Дмитра Неживого.
Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави та мирне життя наших дітей. У наших серцях вічно буде жити пам'ять про них.
Вічна пам’ять Герою Сергію Литвину!
Слава Україні! Героям Слава!
/Files/images/2129751917_big.jpg
БІЛЬШЕ ФОТО НА СТОРІНЦІ FACEBOOK
Звукова функція обмежена 200 символами
Опції : Історія : Зворотний зв'язок : Закрити
Кiлькiсть переглядiв: 53

Коментарi