Всесвітній день "Дякую"

2023-01-11

/Files/images/42db5790f9ef6a79de056ba905a56ab4.gif
11 січня відзначають найввічливіший день у році — Всесвітній день «Спасибі». Кожного дня ми говоримо один одному «Дякую», тому важливо пам’ятати, що справжня вдячність лише та, що йде від чистого серця.
Дякую — це не просто слово. Це слово, яке здатне творити дива: надихати, окрилювати, викликати радість, пробуджувати бажання робити більше добрих справ. Тому так важливо не забувати говорити слова подяки!
І в житті, як на полі мінному, я просила в цьому сторіччі
хоч би той магазинний мінімум: — Люди, будьте взаємно ввічливі! —
і якби на те моя воля, написала б я скрізь курсивами:
— Так багато на світі горя, люди, будьте взаємно красивими!
Л. Костенко
Цього дня ми хочемо подякувати всім близьким та рідним, тим, хто є поруч із нами та тим, кому ми завдячуємо кожним сьогоднішнім днем.
Дякуємо нашим незламним волонтерам від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Нині, завдяки Вашій підтримці, у зоні бойових дій воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати!
Дякуємо нашим захисникам та захисницям, у яких є Мужність, Честь, Сила і Відвага Бо тільки кращі з кращих взяли присягу в лавах Збройних сил України. Ви завжди готові стати на захист своєї Батьківщини, не втрачаючи жодної хвилини. У цей день ми кажемо Вам "Дякую" та бажаємо Вам спокійного мирного неба над головою, щасливого особистого життя та омріяної, довгоочікуваної Перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!

/Files/images/b9c26a0631756744f1f54f85e6292a3e.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 42

Коментарi