Всесвітній день усмішки

2022-10-07

/Files/images/день посмішки смайлик.gif
Кожного року, в першу п’ятницю жовтня святкується Всесвітній день усмішки. В цьому році свято припало на 7 жовтня. Ми всі дуже любимо, коли до нас посміхаються, бо щира усмішка підіймає настрій та продовжує життя кожній людині. Відомо, що емоційний стан людини залежить від багатьох чинників, у тому числі від здатності правильно реагувати на зовнішні впливи, уміння долати невдачі, керувати стресами. Мабуть, не потрібно нікому доводити, що почуття гумору, дотепні жарти здатні розрядити будь-яку напружену ситуацію (особливо ту, яка відбувається у нашій країні). Настрій поступово світлішає, напруга спадає, і це нам нічого не вартує. Щасливим бути набагато простіше і дешевше, ніж нещасним.
У Всесвітній день усмішки, учні нашого ліцею, дарували свої посмішки вчителям, один одному та всім працівникам закладу; було проведено інформаційні години, під час яких учні дізналися про виникнення такого свята. Також провели конкурс малюнку «Посміхнися разом зі Смайликом», під час якого діти мали змогу намалювати свого "Смайлика".
Друзі! Усміхайтеся на здоров’я! Даруйте собі гарний настрій. Поділіться усмішкою з рідними, друзями, колегами, не забудьте усміхнутися комусь на вулиці чи у транспорті. Це не складно. Робіть кожен свій день набагато приємнішим і добрішим. Пам’ятайте, усміхнені привітні люди успішніші у житті, ніж похмурі та чванливі.
Публікація на Facebook

/Files/images/posm-011-450x300-94d.jpeg

Звукова функція обмежена 200 символами
Опції : Історія : Зворотний зв'язок : Закрити
Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi