Свято "Прощання з Букварем"

2022-06-15

Кам'янопотоківський ліцей імені М.С.Новохатька: ПРОЩАВАЙ БУКВАРИКУ!

Свято Букварика – одне з найзворушливіших свят, які проходять у стінах нашої школи. Це не лише прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити, це демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків найменших учнів школи.

До свята прощання з Букварем – своєю першою книжкою – першокласники, зазвичай, готуються дуже ретельно . Але ситуація у нашій країні внесла свої корективи і формат свята змінився. Але не зважаючи на те, що вже розпочалися канікули, діти все одно вирішили відсвяткувати своє свято «Прощання з Буквариком».

Разом з казковим персонажем Буратіно діти подорожували різними казками, виконували різні завдання, розгадували кросворди та ребуси. Шукали відмінності на малюнках. Також з допомогою Буратіно повторили , та ще раз закріпили Алфавіт, який вивчили разом із Букварем. Наприкінці свята школярі складали плани на літо та проспівали разом із Буратіно пісеньку про Букварик.

Свято пройшло весело, діти залишилися задоволеними, а від Буратіно в нагороду за знання вони отримали солодкі призи. Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою вчителькою Махун Тетяною Олександрівною, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником. Бажаємо всім щастя, здоров’я, успіхів, миру та здійснення мрій.

/Files/images/DSC_0274.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi