Посвята в "Чомучки"

2014-10-23

/Files/photogallery/732/чомучки.jpg

23.10.2014 в Переселенській ЗОШ І – ІІІ ступенів відбулося свято «Станемо Чомучками». Метою цього заходу було: сприяти розвитку дитячої ініціативи та творчих здібностей, які стали б джерелом нових знахідок та перемог; згуртування учнівського дитячого колективу; формування в учнів громадянськості, відчуття патріотизму, любові до своєї країни. Учні 1 класу із задоволенням декламували вірші та гуморески, співали веселі та жартівливі пісні, відповідали на запитання ведучих заходу, відгадували тематичні загадки. Наприкінці свята першокласники отримали від ведучих заходу Ключ від Країни Знань, куди їх було ласкаво запрошено.

На святі були присутні: директор Переселенської ЗОШ І – ІІІ ступенів Балацька З.П., заступник директора з ВР Переселенської ЗОШ І – ІІІ ступенів Піхало Н.В., вчителі початкових класів Дринь Л.Б., Жайворонок Т.В., Дринь О.В. та батьки першокласників.

За допомогу в проведенні свята оголошується подяка Президенту шкільного учнівського парламенту Сабатову М., прем’єр – міністру Юрковській К., учням 3 класу: Галабурді Д., Пономаренко К., Кучмі В., Мельнику А., Кочневу В.

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi