• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • День захисників та захисниць України

День захисників та захисниць України

2021-10-13

/Files/images/h6.png
З метою виховання шанобливого ставлення до запорожців, спонукання до наслідування їх кращих рис характеру: добродушності, безкорисливості, товариськості, бажання завжди прийти на допомогу, а також розширити знання учнів про запорізьких козаків, їх побут, традиції та звичаї, напередодні свята Покрови, Дня захисників і захисниць України у школі були проведені змагання «Козацькі забави» серед учнів 1-5 та 6-11 класів, у яких учасникам потрібно було продемонструвати сильний характер і найкращі фізичні якості.
Ідеєю заходу був не лише фізичний розвиток наших школярів, але й прагнення залучити учнів до національних традицій, звичаїв та обрядів; загальнолюдських цінностей козацької моралі. Адже культ здорового способу життя серед козацтва сприяв народженню та вихованню здорового покоління молоді.
/Files/images/DSC_0584.JPG
Підхід до організації кожного конкурсу змагань, а саме – армреслінг «Сильна рука», перетягування линви, стрибки у мішках, різні види естафет з повітряними кульками і м'ячами, «Перегони на конях», «Забави кашоварів» та багато інших, допомогло наблизити сучасних дітей до козацьких традицій.
Змагання роїв оцінювали Гетьман Ігор та Гетьман Григорій , після чого нагородили переможців почесною грамотою за перемогу, а всі учасники отримали медальки та посвідчення майбутніх козаків та козачок .
/Files/images/DSC_0871.JPG
Ми ще раз переконалися, що наші учні є нащадками славного козацького роду, справжні козаки.
/Files/images/DSC_0887.JPG
Після складних випробувань втомлені але радісні козачата мали змогу скоштувати справжній козацький куліш і насолодитися стравами української кухні.
/Files/images/DSC_0904.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi