• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Урочиста лінійка до Дня народження Великого Кобзаря

Урочиста лінійка до Дня народження Великого Кобзаря

2021-03-09

Тарас Григорович Шевченко... Його безсмертне ім’я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серцях народу, в його мріях і сподіваннях, пробуджуючи щирі й благородні почуття. Можливо, Тарас Григорович саме та людина, з якої кожен повинен брати приклад. У ці дні в нашій школі проходять заходи до Шевченківської річниці, присвячені його великому творчому шляху та неоціненному доробку Великого Кобзаря.

Уже багато років минуло з того дня, як перестало битися благородне серце геніального поета, але світлий образ Великого Тараса безсмертний, як і сам народ, що породив його.

На початку березня кожного року в нашій школі проходить Тиждень, присвячений великому сину українського народу - Т.Г.Шевченко. І відсьогодні в усіх класах розпочалися заходи до «Шевченківських днів».

Урочиста лінійка зібрала сьогодні усіх небайдужих до світлого слова Шевченкового. Ведучі ознайомили присутніх із цікавими фактами про Тараса, а учні школи декламували вірші легендарного Тараса Григоровича Шевченка, також на лінійці прозвучали пісні "Тополя" та "Відкриваю Кобзар".

Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi