Свято Весни

2021-03-07

/Files/images/DSC_0063.JPG

З ледь відчутним весняним подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів до нас приходить чудове жіноче свято – 8 Березня.

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня тепло, весело пройшло свято у нашій школі. Усіх присутніх порадували своїми привітаннями та виступами учні нашої школи. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям та всім працівникам школи.

Звучали пісні, вірші та смішні гуморески. Жіноче свято подарувало кожній жінці і дівчині іскорку тепла, любові та поваги.

Ведучі зі сцени дарували всім присутнім жінкам і дівчатам море теплих і зворушливих слів, сповнених любові. Як учасники концерту, так і глядачі отримали безліч позитивних емоцій напередодні 8 Березня і поринули в атмосферу справжнього свята.

Адже свято у школі – це гарний настрій, емоції, неймовірні враження, знайомство з новими творчими можливостями своїх друзів.

Тож, милі жінки - колеги вчителі, учениці школи! Сердечно вітаємо вас з чудовим весняним святом – 8 Березня, яке є символом кохання, радості й тепла! Возвеличуючи жінку, дівчину –щиро дякуємо вам за доброту вашої душі, силу духу, плідну працю на рідній землі, невтомні руки та чуйне серце. Нехай у ваших оселях завжди панують мир і злагода, добро і достаток, надія і щира любов!

Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту, щедрої долі, чудового весняного настрою та Божої благодаті на довгі роки!

Більше фото та відео концерту можна переглянути за посиланнями:

Фото: https://www.facebook.com/pereselenska.school/posts/486333412773641

Відео концерту: https://fb.watch/4JPZKHg9kF/

/Files/images/DSC_0366.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 57

Коментарi