Герої не вмирають!

2021-02-19

Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі. Їх назвали Небесною сотнею – українців які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити і народжувати дітей.

Пригадуючи ті події, віддаємо шану тим, хто проявив мужність, сміливість та силу духу. Виховна година"Допоки пам’ ятаєм – допоки і живем…", яку провела Яцкевич Катерина Іванівна, учитель історії та правознавства, для учнів 8 класу,уроки Пам’яті проведені класними керівниками, перегляд телефільмів, хвилина мовчання, виставка малюнків «Героям Слава!», саме так пройшов день вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення їх пам'яті.

Схиляємо голови перед солдатами, волонтерами, медиками, капеланами, які сьогодні виборюють наше право бути незалежними, наше право бути...

Молимось та пам'ятаємо тих янголів, які тримають небо для нас - нашу Небесну Сотню та всіх тих, кого забрала війна.

/Files/images/photo_2021-02-19_18-39-30.jpg

Герої не вмирають! Слава Героям!

Кiлькiсть переглядiв: 73

Коментарi