ПЕРЕСЕЛЕННЯ, будемо пам’ятати!

2020-05-08

/Files/images/001.jpg

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.
Переселення завжди відзначало День перемоги у Другій світовій війні та День пам’яті та примирення. Згадати про героїчний подвиг наших предків, та побратимів, які віддавали свої життя заради світлого майбутнього України, урочистою ходою учні та педагогічний колектив Переселенської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а також жителі села проходили до Меморіалу Слави.

/Files/images/DSC_0150.JPG

/Files/images/DSC_0164.JPG

/Files/images/DSC_0188.JPG

Вічна пам’ять про синів і дочок, які не повернулися з поля бою, пожертвували своїм життям заради життя на землі. До меморіальних плит учні покладають квіти пам’яті. Хвилиною мовчання вшановують тих, кого відібрала така далека Друга світова.

/Files/images/DSC_0399.JPG

/Files/images/DSC_0397.JPG

Щорічне святкування Дня Перемоги у Переселенні не може обійтися без учнів Переселенської школи, кожного року 9 або 8 травня біля Меморіалу Слави відбувається святкування чергової річниці Перемоги у Другій Світовій війні де учні школи беруть активну участь у святкуванні заходу до Дня Перемоги. Також із вітальним словом до присутніх звертається сільський голова. Діти вітають зі святом всіх ветеранів, дітей війни всіх тих, хто на фронті і в тилу, в партизанських загонах і підпіллі наближав День Перемоги.

/Files/images/DSC_0204.JPG

Та нажаль на сьогоднішній день в селі не залишилось жодного ветерана але у нашій пам’яті вони залишаться назавжди!

/Files/images/DSC_0173.JPG

Ми будемо про них пам’ятати ЗАВЖДИ!!!

/Files/images/peremoga.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi