З Днем Учителя!

2018-10-05

/Files/images/FB_IMG_1538757955011.jpg

5 жовтня, у Переселенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було гамірно. З самого ранку учні з нетерпінням виглядали учителів, щоб привітати з професійним святом – Днем Учителя.

Це був один із небагатьох днів у навчальному році, коли дітвора прибігла до школи ще задовго до шкільного дзвінка.

Багато гарних слів було сказано на адресу вчителів. Учні та батьки не скупились на привітання і щирі посмішки. Квіти, які дарували учні, були найдорожчим подарунком, тому що дарували їх – від щирого серця.

Уроки проведені старшокласниками пролетіли так швидко, що всі подекуди здивовано дивилися на годинники. Але це не було помилкою. А по закінченні уроків всіх вчителів чекав ще один сюрприз – святковий концерт з нагоди свята.

Наші школярі дуже хвилювалися. Адже для деяких вихід на «велику» шкільну сцену був вперше.
Під час свята кожному учителю вручили грамоту за відданість справі, високий професіоналізм, любов до учнів . Вони стали переможцями у різних номінаціях. Багато пісень на честь вчителів змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати.

Дорогі вчителі!
Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних учнів!
/Files/images/124.gif
Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi