• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра „Джура”

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра „Джура”

2018-06-06

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра „Джура” є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи.
6 червня на території міського стадіону відбувся І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), що пройшов у рамках національно-патріотичної виховної роботи з дітьми та молоддю.
/Files/images/DSC_6112.jpg
Організаторами заходу виступили відділ освіти Кагарлицької райдержадміністрації спільно з Кагарлицьким районним центром дитячої та юнацької творчості та районним військовим комісаріатом. Гра ставить за мету виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, формування у дітей та підлітків навичок здорового способу життя. У змаганнях взяли участь 11 роїв (110 учнів) із загальноосвітніх навчальних закладів Кагарлицького району. Понад сотня школярів Кагарличчини взяла участь у захоплюючих змаганнях.
/Files/images/DSC_0042.JPG

Від Переселенської ЗОШ І-ІІІ ступенів виступала команда рою «ПАТРІОТИ».

/Files/images/27058829_big.jpg

Юні патріоти змагалися в конкурсі звітів «Добре діло», конкурсі строю та пісні «Впоряд», творчо-мистецькому звіті «Ватра», стрільбі з пневматичної зброї, туристсько-спортивній «Смузі перешкод», наданні першої долікарської допомоги («Рятівник»), інтелектуальній грі-вікторині «Відун», конкурсі «Топографія», козацькій забаві «Перетягування линви», продемонструвавши ґрунтовну підготовку, злагоджені командні дії та індивідуальні вміння.

За рішенням суддів рій «ПАТРІОТИ» - І місце отримали за конкурс «Смуга перешкод», ІІ місце – за інтелектуальну гру-вікторину «Відун», а ІІІ місце – за стрільбу з пневматичної зброї.

Хочемо побажати нашим патріотам бути відданими Батьківщині та українському народу, залучатися до відродження національних і загальнолюдських духовних та моральних цінностей, власним прикладом надихати й долучатися до здорового способу життя, застосовувати набуті знання та навички лише у спортивних змаганнях. До нових звершень!
Більше фото можна переглянути перейшовши до розділу «Галерея».
Кiлькiсть переглядiв: 194

Коментарi