Свято Останнього дзвоника

2018-05-31

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.
31 травня у Переселенській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято Останнього дзвоника.

Картинки по запросу останній дзвоник

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.
Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в школу в другий, третій і так наступний клас, радіють цьому довгоочікуваному дню.
Останній дзвоник не лише сповіщає про закінчення навчального року, але й підводить підсумок всього навчального року. За цей період учні освоїли вершини знань, вчилися культурі, хорошим манерам. Стали активними учасниками і переможцями різних конкурсів, олімпіад, а також добре відпочивали.

/Files/images/DSC_0277.JPG

На святі «Останнього дзвоника» були присутні гості: секретар сільської ради Шевченко Сніжана Анатоліївна та начальник відділу культури та туризму Карпів Любов Віталіївна.

/Files/images/DSC_0439.JPG

Директор школи Балацька Зінаїда Петрівна підсумувала здобутки і побажала випускникам, щоб знання, отримані у школі, знадобилися, щоб зробили правильний вибір, обрали ту професію, яка буде до душі і допоможе себе реалізувати. Вручила нагороди учням за кращі навчальні результати 2017-2018 н.р. та активним учасниками і переможцями різних конкурсів.

/Files/images/DSC_0318.JPG

Також були нагородженні грамотами вчителі за значний особистий внесок в розвиток дітей та за високі досягнення у вихованні та навчанні дітей.

/Files/images/DSC_0335.JPG

Це особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях, амбітних планів і величних звершень, невгамовності і пошуку ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ. Тому бажаємо вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення.

Більше фото можна переглянути перейшовши до розділу "Галерея"

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi