• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Урочистий мітинг –реквієм «Вічна пам’ять героям!»

Урочистий мітинг –реквієм «Вічна пам’ять героям!»

2018-05-08

На передодні Дня Перемоги 8 травня, біля Монументу Слави відбувся урочистий мітинг –реквієм «Вічна пам’ять героям!», присвячений 73 річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Святкова хода вирушила від школи, у складі якої були учні школи, педагогічний колектив школи, жителі села та гості.

/Files/images/IMG-2f639bfa67be9f8af5f9d5d59daccbeb-V.jpg

Під час мітингу виступив сільський голова Циганок Вадим Анатолійович, який подякував ветеранам за їх подвиги на фронті та зазначив, що з цього року в Україні започатковано відзначення 8–9 травня у європейському дусі пам’яті та примирення.
Цього сонячного та теплого травневого дня ведучі Алла Потера та Оксана Губенко подякували ветеранам за мужність, силу духу, самопожертву, яку вони виявили в боях за рідну неньку- землю та попросили всіх присутніх вшанувати героїв, простих українців, які стали жертвами найкривавішої в історії людства війни.
Святкову, патріотичну програму провели директор БК та художній керівник БК разом із учнями школи привітали піснями . А учні та випускники школи подарували всім присутнім вальс «Синій платочок».

/Files/images/DSC_0497.JPG

Далі настоятель Храму отець Юрій звершив заупокійну літію за загиблих воїнів та воїнів-визволителів.
Наприкінці заходу ведучі запросили охочих покласти вінки та квіти до пам’ятнику загиблим солдатам. У знак вдячності та поваги, учні школи поклали квіти.
Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, тим, хто сьогодні піднімає з руїн і відроджує Україну. Ваша мужність, життєва мудрість, ставлення до ратного і громадянського обов'язку — це високий приклад для наслідування.
Наш обов'язок — бути гідними вашого життєвого подвигу, утверджуючи мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.
Більше фото можна переглянути перейшовши до розділу "Галерея".
Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi