Свято Букваря

2018-05-04

Традиційне шкільне свято – свято Букваря - відбулося у Переселенській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником - Буквариком.

/Files/images/20180504_125738.jpg

До цього свята дітки старанно готувалися. Завітали до першокласників усі ті, хто був з ними протягом всього навчального року. Це директор школи Балацька Зінаїда Петрівна, перша вчителька Тетяна Олександрівна Махун, вчителі початкових класів, учні, батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички. Першокласники показують, чому вони навчилися та представляють веселу Абетку. Кожна дитина з радістю говорить про значення і цінність кожної букви. Багато діти розповідали як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!

У гості до дітей завітали нові їх друзі: Читанка, Математика, Рідна мова, яким діти пообіцяли вчитися лише на «відмінно» і далі.

/Files/images/43a913fd4040.png

Подякували першокласники не лише Букварикові, а і своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Дякували діти і своїй першій вчительці Тетяні Олександрівні Махун за те, що з розумінням і любов’ю вчила всьому доброму і корисному, а головне – навчила любити рідну мову, свою Україну. Тетяна Олександрівна працює у Переселенській школі вже давно, її усі діти та колеги люблять за мудрість, доброту і щедрість серця.

Промайнув швидко навчальний рік у школі – а це 8 місяців перших радостей і невдач, щасливого сміху і щирих сліз, перших перемог. Всі дітки підросли не лише духовно, але і фізично, багато чого навчилися.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою учителькою Тетяною Олександрівною, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником. Батьки учнів першого класу щиро вдячні Тетяні Олександрівні Махун за те, що вона їх навчила, за доброту і щедрість серця. І бажають їй успіхів у нелегкій роботі на педагогічній ниві.

Після свята усі першокласники та їхні друзі смакували смачний торт та фрукти, які приготували для них їхні батьки.

/Files/images/IMG-5117ff2d59d3d67dfb9a9b79edd2206d-V.jpg

Більше фото можна переглянути перейшовши до розділу "Галерея"

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi