День Музики 2017

2017-10-04

/Files/images/image-8-.jpgПро цікаве фото з шкільного альбому…

Яке місце в житті кожного з нас займає музика? Для когось – хоббі, для когось – професія, але для всіх – засіб емоційного піднесення, дотик до прекрасного, спосіб почути свою душу, піймати думку.

До Міжнародного Дня музики в Переселенській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося свято Музики, яке організувала та провела вчитель музичного мистецтва Губенко Оксана Володимирівна та її помічники – учениця 9 класу Прус Ілона та учениця 8 класу Губенко Альона.

Звучали музичні твори у виконанні учнів 7 класу Литвин Валерії, Брень Вікторії, Мірошник Каріни; учні 3-4 класів в ролі веселих ноток, представили клуб цікавинок про «немузичні» можливості музики; цікавими були сторінки з історії вальсу, про які повідомила учениця 7 класу Яцюк Вероніка.

Захоплено прослухали присутні і анекдоти про музику та загадки; кульмінацією свята стала музична фізкультхвилинка, яку намагалися опанувати як учні, так і вчителі.

Свято сподобалось, оплески були гучними і щирими, а звуки мелодій зробили осінній дощовий день теплішим і позитивнішим.

Завершальним акордом свята було оголошення про старт шкільного музичного проекту «Голос школи», який відбудеться в грудні 2017 року. Для участі запрошуються учні та вчителі.

Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi