День вчителя 2017

2017-09-29

/Files/images/DSC_0352.JPG

День вчителя традиційно шанується в Переселенні. Кожна школа шанує його по-своєму. Але, майже єдиним для всіх в цей винятковий день, стає самоврядування. Це довгоочікуваний момент, коли учні старших класів проводять уроки в класах молодших. Відпочити, насолодитися квітами, подарунками, концертами, доброю поведінкою - все це законно і можливо в цей урочистий день для учителів!

Цього року 29вересня стало для вчителів урочистим та святковим, адже кожен рік їхне свято припадає на різні дати. Перша неділя жовтня для українських викладачів відзначається Днем учителя.

У Переселенській ЗОШ І-ІІІ ст. навчальний процес для учнів молодших класів і у класах середньої школи, проходив за допомоги старшокласників. Старші діти обирали собі ті дисципліни, які більш їм подобаються та працювали із дітьми. Школярі, зазвичай, полюбляють такі уроки, тому що, як вони кажуть - весело і легко. А потім для учителів, учні зробили концерт, який відбувся у столовій.

Учительське свято у Переселенській ЗОШ, не зважаючи на негоду на вулиці, та холод у школах, пройшло в теплій, домашній атмосфері.

Усі були задоволені. Зі святом Вас дорогі вчителі!

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi